Referencer

Rekrutteringssystemet

Signaturs Rekrutteringssystem er et enkelt og intuitivt system, som har været nemt at lære for superbrugerne. Venlig og imødekommende support, hvor der er en lille kreds, som taler dansk, og som kender vores Vejle-organisering og kan hjælpe målrettet. Brugerne i driften har taget Signatur i anvendelse uden problemer eller særlige udfordringer. De udviklingsønsker vi har haft, har Signatur søgt konstruktive løsninger på.

Rekrutteringssystem

Det er simpelthen så værdifuldt, at I er så nemme at få fat på og hjælper os med det samme.

Rekrutteringssystemet

Det eneste system jeg har kendskab til evner at fjerne uhensigtsmæssig formatering i deres opslagsopsætning. Det er gjort så enkelt som overhovedet muligt at invitere og kommunikere med kandidater, og der er minimal ventetid når man arbejder i systemet. Signatur har en god support som er hurtig til at følge op og hjælpe. Signatur lytter til kunders ønsker og har en løsningsorienteret tilgang hertil.

Medieekspedition, medierådgivning og annonceportal

På Københavns Universitet har vi arbejdet sammen med Signatur siden sommeren 2014. Vi oplever Signatur som en professionel medieleverandør der har kendskab til universitetsmiljøet, og som leverer hurtig og effektiv support til vores brugere. Vi vil særligt rose Signatur for deres deltagelse i integrationen til annonceportalen, hvor de deltog aktivt i både udvikling, planlægning og undervisning.

Medieekspedition og medierådgivning

Jeg har arbejdet sammen med Signatur gennem mange år efterhånden. Folkene der ved hvad der skal til for at etablere og drive et godt samarbejde: imødekommenhed, hjælpsomhed og kreativitet når standardløsninger ikke lige matcher behovene.

Rekrutteringssystem, opdatering af hjemmeside/Jobnet

Holstebro Kommune har siden 2013 samarbejdet med Signatur. Rekrutteringssystemet lever til fulde op til vores behov og forventninger i både annonce og rekrutteringsportal. Systemet er brugervenligt, fleksibelt og sikkert. Signatur har et højt service niveau og Holstebro Kommune er yderst tilfredse med både samarbejde, produkter og udvikling.

Design, stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, rekrutteringssystem

Lundgaard Konsulenterne har et tæt samarbejde med Signatur der gælder såvel almindelig mediehåndtering som elektronisk rekrutteringsportal. Vi er en professionel rekrutteringsvirksomhed og stiller høje krav til de processer vi er ansvarlige for. Netop derfor har det været vigtigt, at Signatur leverer kompetent og fleksibelt og derfor kan være med til sikre, at vi i det samlede rekrutteringsforløb fremstår topprofessionelle. Det ansvar har Signatur til fulde levet op til. Vi er yderst tilfredse.

Design, stillingsannoncer, informationsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, Annoncebygger, Mobilsite

Frederikssund Kommune har siden foråret 2011 samarbejdet med Signatur om både annoncering og mediehåndtering, lige som vi anvender deres annoncebygger til produktion af grafiske materialer og som billedbank. Senest har vi også udviklet et mobilsite sammen. Vi oplever Signatur som professionelle og imødekommende, er yderst tilfredse med samarbejdet med dem på alle punkter.

Rekrutteringssystem, stillings-/licitationsannoncer m.m.

Rekrutteringssystemet fra Signatur er blevet modtaget med stor tilfredshed og glæde i hele organisationen. Grunden til dette er b.la. at det letter det administrative arbejde. Signaturs professionelle og yderst hjælpsomme medarbejdere har gjort det muligt for os at få tilpasset systemet, så det passer præcis til vores behov. Vi har kun modtaget positivt respons fra både medarbejdere, chefer og direktører.

Stillingsannoncer nationalt/internationalt, mediehåndtering og – rådgivning, tekstseminarer

Afdelingen for Personale og HR oplever samarbejdet med Signatur som værende professionelt og med meget fleksible og imødekommende konsulenter. Samarbejdet mellem DTU og Signatur har gennem mange år været yderst tilfredsstillende.

Stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, hjemmeside/Jobnet, interview

Gladsaxe Kommune startede vores samarbejde med Signatur i januar 2004. Jeg har den daglige kontakt med dem, og jeg har altid oplevet hele staben som værende meget søde og hjælpsomme, imødekommende, meget fleksible og åbne over for nye ideer. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, tekstseminar, skabeloner

Aalborg Universitet oplever samarbejdet med Signatur som værende meget professionelt. Universitetets mange sekretærer er i daglig kontakt med Signatur og bliver altid mødt at positive og hjælpsomme konsulenter. Et nyligt afholdt tekstseminar med Signatur var en stor succes og kan varmt anbefales til andre.

Rekrutteringssystem, hjemmeside/jobnet, stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning

Vi samarbejder med Signatur om at levere digital understøttelse af rekruttering og onboarding i Skanderborg Kommune, fordi systemet er intuitivt og brugervenligt både for brugere og interne administratorer. Supporten fra Signatur fungerer rigtigt godt og samarbejdet med Signatur omkring udvikling af systemet er ligeledes meget konstruktivt.

Stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, design, kreative opgaver

Vi haft et tæt samarbejde med Signatur siden 2007. At vi har været kunder så længe beror på den topprofessionelle behandling, vi får hver eneste gang, vi skal indrykke en annonce, have sparring på layout eller have trykt materiale, der stikker af fra normalen. Det betyder rigtig meget, at medarbejderne altid er overskudsramte, imødekommende og fagligt skarpe med kreativiteten i top. Vi er altid trygge ved at gribe knoglen og vende idéer – og som oftest bliver den gode rådgivning suppleret med et godt grin. Dét er god kundeservice!

Rekrutteringssystem, hjemmeside/jobnet, stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning

I Aabenraa Kommune har vi brugt Signatur som rekrutteringssystem siden november 2022. Vi er yderst tilfredse, og vores mange brugere er rigtig glade for systemet. Det er intuitivt og brugerfladen er let og overskuelig. Signaturs support er lette at komme i kontakt med, og de yder god support hver gang.