Referencer

Medieekspedition, medierådgivning og annonceportal

På Københavns Universitet har vi arbejdet sammen med Signatur siden sommeren 2014. Vi oplever Signatur som en professionel medieleverandør der har kendskab til universitetsmiljøet, og som leverer hurtig og effektiv support til vores brugere. Vi vil særligt rose Signatur for deres deltagelse i integrationen til annonceportalen, hvor de deltog aktivt i både udvikling, planlægning og undervisning.

Medieekspedition og medierådgivning

Jeg har arbejdet sammen med Signatur gennem mange år efterhånden. Folkene der ved hvad der skal til for at etablere og drive et godt samarbejde: imødekommenhed, hjælpsomhed og kreativitet når standardløsninger ikke lige matcher behovene.

Rekrutteringssystem, opdatering af hjemmeside/Jobnet

Brugerne er rigtig glade for systemet, og oplever det som meget nemt at arbejde med, og det har givet en rigtig stor lettelse i dagligdagen omkring rekrutteringsflowet. Vi har løbende haft nogle ønsker om udviklingspunkter, som Signatur er meget åbne overfor at implementere så vidt muligt. Vi har fra dag 1 oplevet den bedste og imødekommende service fra Signatur og kan oprigtigt anbefale dem.

Design, stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, rekrutteringssystem

Lundgaard Konsulenterne har et tæt samarbejde med Signatur der gælder såvel almindelig mediehåndtering som elektronisk rekrutteringsportal. Vi er en professionel rekrutteringsvirksomhed og stiller høje krav til de processer vi er ansvarlige for. Netop derfor har det været vigtigt, at Signatur leverer kompetent og fleksibelt og derfor kan være med til sikre, at vi i det samlede rekrutteringsforløb fremstår topprofessionelle. Det ansvar har Signatur til fulde levet op til. Vi er yderst tilfredse.

Design, stillingsannoncer, informationsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, Annoncebygger, Mobilsite

Frederikssund Kommune har siden foråret 2011 samarbejdet med Signatur om både annoncering og mediehåndtering, lige som vi anvender deres annoncebygger til produktion af grafiske materialer og som billedbank. Senest har vi også udviklet et mobilsite sammen. Vi oplever Signatur som professionelle og imødekommende, er yderst tilfredse med samarbejdet med dem på alle punkter.

Rekrutteringssystem, stillings-/licitationsannoncer m.m.

Rekrutteringssystemet fra Signatur er blevet modtaget med stor tilfredshed og glæde i hele organisationen. Grunden til dette er b.la. at det letter det administrative arbejde. Signaturs professionelle og yderst hjælpsomme medarbejdere har gjort det muligt for os at få tilpasset systemet, så det passer præcis til vores behov. Vi har kun modtaget positivt respons fra både medarbejdere, chefer og direktører.

Stillingsannoncer nationalt/internationalt, mediehåndtering og – rådgivning, tekstseminarer

Afdelingen for Personale og HR oplever samarbejdet med Signatur som værende professionelt og med meget fleksible og imødekommende konsulenter. Samarbejdet mellem DTU og Signatur har gennem mange år været yderst tilfredsstillende.

Stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, hjemmeside/Jobnet, interview

Gladsaxe Kommune startede vores samarbejde med Signatur i januar 2004. Jeg har den daglige kontakt med dem, og jeg har altid oplevet hele staben som værende meget søde og hjælpsomme, imødekommende, meget fleksible og åbne over for nye ideer. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, tekstseminar, skabeloner

Aalborg Universitet oplever samarbejdet med Signatur som værende meget professionelt. Universitetets mange sekretærer er i daglig kontakt med Signatur og bliver altid mødt at positive og hjælpsomme konsulenter. Et nyligt afholdt tekstseminar med Signatur var en stor succes og kan varmt anbefales til andre.

Rekrutteringssystem, hjemmeside/jobnet, stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning

Vi valgte Rekrutteringssystemet fra Signatur fordi vi fandt
det enkelt at arbejde med og har en god og hurtig support.
Nu synes alle at det er blevet meget lettere at håndtere
stillingsopslag, ikke mindst der hvor vi har over 100 ansøgere.

Stillingsannoncer, mediehåndtering og – rådgivning, design, kreative opgaver

Vi haft et tæt samarbejde med Signatur siden 2007. At vi har været kunder så længe beror på den topprofessionelle behandling, vi får hver eneste gang, vi skal indrykke en annonce, have sparring på layout eller have trykt materiale, der stikker af fra normalen. Det betyder rigtig meget, at medarbejderne altid er overskudsramte, imødekommende og fagligt skarpe med kreativiteten i top. Vi er altid trygge ved at gribe knoglen og vende idéer – og som oftest bliver den gode rådgivning suppleret med et godt grin. Dét er god kundeservice!